Invitasjon til møte med Lefdal Mine Datacenter

Kjølsdalen Krins Utviklingslag inviterer alle interesserte i Bryggja og Kjølsdalen krins til å bli med og høre mer om etableringen av datasenteret i Lefdal.

Kjølsdalen Krins Utviklingslag vil i samarbeid med Lefdal Mine Datacenter arrangere et informasjonsmøte for lokale personer og bedrifter i Bryggja-Kjølsdalsområdet.

Sted: Kjølsdalen Montessoriskole, onsdag 28. oktober, klokken 20:00.

Spesielt invitert er de som driver lokal næring, men også de som kan gå med tanker om nyetablering etter å ha fått med seg nyheten om at Lefdal Mine Datacenter starter utbyggingen av det som har potensiale til å bli et av verdens ledende datasentre. Vi tenker at det er viktig at alle får informasjon om prosjektet – ikke bare de som driver bedrifter i dag. Dette handler like mye om «nye bedrifter» som skapes basert på etableringen av datasenteret.

Mats Andersson vil fortelle om hvilke behov de har, og hvilke muligheter som finnes. Etter å ha fått informasjon på møtet, kan bedrifter og nyetablerte bedrifter senere ta kontakt direkte med Lefdal Mine Datacenter for samtaler 1 til 1.

Kjølsdalen Krins Utviklingslag

Lefdal Mine